Varmepumper & energiløsninger til private

“Vi rådgiver og leverer energieffektive løsninger til private - vores serviceteam er din garanti for tryghed.”
andreas_gilcool
Andreas Larsen
Ejer, Gilleleje Køle- og energiteknik

Nutidige og energibesparende løsninger til private

Gilleleje Køle- & Energiteknik kan rådgive dig om den optimale energirigtige opvarmning af din bolig. Vi dimensionerer, monterer og servicerer både varmepumper, jordvarmeanlæg og centralvarmeanlæg. Alle energirigtige løsninger i overensstemmelse med gældende regler.

Gilleleje Køle- & Energiteknik ApS blev etableret i 1984 med genanvendelse af vedvarende energi og udvikling af individuelle Køle-Fryse-anlæg som speciale.

  • Jordvarme: Installation, servicering og montering af jordvarmeanlæg i private boliger og større ejendomme. Anlægget dimensioneres og tilpasses ud fra kundens oplysninger og installeres i henhold til kundens ønsker og krav.
  • Luft til luftvarmepumper: Installation, servicering og montering af luft til luftvarmepumper.
    De anlæg vi tilbyder, har et højt kvalitetsniveau og lavt lydniveau. Anlæggene findes i mange forskellige design.
    Er en billig løsning i forhold til elvarme, da der er en stor besparelse her og nu.
  • Luft til vandvarmepumper: Et godt alternativ til jordvarme, hvis man ikke har en særlig stor grund. Besparelsen er lidt mindre i forhold til jordvarme. Man undgår det store gravearbejde, installationen af jordvarme kræver..
  • Centralvarme: I forbindelse med udskiftning af dit fyr tilbyder vi montering af nye radiatorer og rørsystemer der sikrer optimal opvarmning af din bolig. De nye anlæg kan kræve anden form for rørsystem for optimalt at fungere/opvarme

Hvorfor skifte oliefyret ud? Lavere fyringsudgift – miljøvenligt – reduktion i elpris

Gilleleje Køle- og Energiteknik arbejder sammen med Vølund

Vølund Varmeteknik har været leverandør af varmetekniske løsninger til det danske marked i mere end 140 år. Vores rådgivning om energieffektive løsninger bygger på stor faglig viden, og vores serviceteam er din garanti for tryghed.

Vølund Varmeteknik er en del af NIBE Industrier AB. Det betyder, at vi har en international udviklingsafdeling i ryggen og kan imødekomme forbrugernes ønske om miljørigtige produkter, der altid lever op til de højeste kvalitetskrav.
Som en del af NIBE Industrier AB er vi ISO 9001-certificeret inden for kvalitet og ISO 14001-certificeret inden for miljø.

Autoriseret forhandler af Vølund varmepumper

Vølund jordvarmeløsning - en varmeløsning med jordens ressourcer

Et jordvarmeanlæg består af slanger i jorden og en varmepumpe. Slagerne
lægges i jorden i ca. 1 meters dybde. Moderne varmepumper er så effektive,
at de kan opvarme din bolig selv i hård frost, når blot anlægget er dimensioneret
korrekt. Du har dermed ikke behov for en supplerende varmekilde.

Med en levetid på mellem 20 og 25 år er et jordvarmeanlæg en rigtig god investering. Besparelserne på dit energiforbrug gør oven i købet, at dit jordvarmeanlæg er tjent ind efter 6-8 år. Vølund Varmetekniks produkter er kendt for den høje kvalitet, og samtidig er jordvarmeanlæg ekstremt driftssikre. Det betyder, at du får en stabil og nem varmeløsning året rundt. Overvejer du også jordvarme?

Vølund Varmeteknik er eksperter i at udnytte naturens ressourcer til energibesparende, driftssikre og effektive varmeløsninger. Det er din garanti for god rådgivning og en gennemtænkt løsning hver gang.

Vølund varmepumper - en af markedets bedste varmepumpeløsninger

En luft-til-vand varmepumpe er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget
varmeenergi, som den anvender i elenergi. Modellen “F2120” er den nyeste
og mest effektive fra luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik.

En varmepumpe fra Vølund Varmeteknik har en positiv effekt på både varmeregningen, miljøet og dermed også værdier på dit hus. Varmepumpen
har typisk en levetid på 20 til 25 år og kræver minimal vedligeholdelse.

En luft-til-vand varmepumpe består af en indedel og en udedel. Udedelen hiver den varme energi ud af luften, og via indedelen sendes varmen ind i huset, hvor den anvendes til at opvarme varmt brugsvand og rumvarmen.

Har du spørgsmål omkring valg af den rigtige energiløsning?