Profil: Gilleleje køle- og energiteknik ApS

Gilleleje Køle- & Energiteknik ApS blev etableret med genanvendelse af vedvarende energi og udvikling af individuelle Køle-Fryse-anlæg som speciale.

Gilleleje køle og energiteknik Aps blev startet af af Jan-Erik Larsen tilbage i 1984 under navnet ”Handels og ingenørfirmaet Jan-erik larsen” og skiftede navn til i 1998 til det vi har i dag. Firmaet har mere end 40 års erfaring inden for køl og varmepumper og er specialister inden for varmepumper.

I 2010 blev firmaet iso-9001 certificeret og opfylder derved  de lovmæssige krav til at må lave køleanlæg i danmark.

I 2004 kom Andreas Larsen til som med ejer og overtog firmaet i 2018 for at drive det videre med de samme ønsker om at levere en høj standard inden for køle anlæg, ventilation og ikke mindst varmepumper til de private.

Firmaet ligger i Gilleleje og servicere kunder i det meste af sjælland dog med fokus på den nordlige del af sjælland.

Vi har speciale indenfor kommerciel køl, industri ventilation, komfort køl, varmepumper hos private, detail handel, samt kundetilpassede løsninger og energioptimering af anlæg.

I dag drives firmaet af Andreas Larsen der er uddannet kølemontør med D-certifikat og er 2. generation kølemontør med speciale inden for køle- og varmepumpe-anlæg.

Vores mission er at levere den mest effektive energiløsning, tilpasset til præcist din bolig.

Andreas Larsen, medejer Gilleleje Køle- og energiteknik

Fakta om Gilleleje køle- og energiteknik

  • Gilleleje Køle- & Energiteknik blev startet Jan-Erik Larsen og drives i dag af sønnen Andreas Larsen som overtog firmaet i 2018.
  • Gilleleje Køle- & Energiteknik har mere end 40 års erfaring inden for varmepumper og leverer derfor opvarmningsløsninger så som jordvarme, luft/luft varme og luft/vand varme, som opfylder mange behov.
  • Gilleleje Køle- & Energiteknik har specialiseret sig i at levere køle- og fryseanlæg.

Gilleleje Køle- og energiteknik

Har du spørgsmål om bæredygtige energiløsninger? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.